Poli Timisoara
3
 
  FC Maramures
2
 
 
 
 

Asociatia Suporterilor Timisoreni Druckeria
Noi Din Banat
Forum Suporteri

Deplasare la Deva
Deplasarea polistilor la meciul de la Deva, ce se va juca duminica (30.11, ora 11), se face cu autocarele. Plecarea va avea loc duminica dimineata, la ora 6:00, de la Casa Politehnicii, din centru. Intoarcerea imediat dupa meci. Inscrierile sunt OBLIGATORII (atat pentru cei care merg cu autocarul, cat si pentru cei care se vor deplasa cu masinile personale), si se fac la nr. de telefon (Mihalcea). CU TOTII LA DEVA!

Deplasare la Sânmartin

Peluza Sud îi invită pe toţi suporterii alb-violeţi să o susţină pe Poli în deplasarea de sâmbătă împotriva Luceafărului Oradea. Drumul va fi parcurs cu trenul iar întâlnirea se va face la ora 4:45, dimineaţa, în benzinăria OMV de lângă gară. întoarcerea va avea loc în cursul serii. Pentru informaţii în plus va stă la dispoziţie numărul de telefon.Daca e luni publicam din nou un text in nota obisnuita, ganduri de suporter polist, de data aceasta despre meciul de vineri de la UTA. Asadar, "pastila" de lunea aceasta o puteti citi aici.


Sedinta de galerie - Joi, 22 septembrie, de la ora 19:00 !

recenzie o Black LattePentru a tine legatura si in mod direct cu membri peluzei am luat hotararea de a relua traditia intalnirilor dintre polistii interesati de viata peluzei. Astfel, lavestiarele stadionului Dan Paltinisanu, cu aceste ocazii vom incerca sa punem la comun pareri prin care sa obtinem o mai buna organizare a galeriei noastre si de asemenea ii vom ajuta pe toti cei interesati sa-si produca steaguri si japoneze sa-si puna ideile in practica.Asadar, dornici de implicare sau pur si simplu pentru a fi informati in mod direct, toti polistii sunt asteptati JOI, 22 septembrie, de la ora 19:00 la a doua intalnire din acest sezon!

Hai Poli!


http://mirapatches.com/ro/
click here!
http://mirapatches.com/ro/

Saptamanala "Pastila de luni" intarzie cu o zi, dar nu lipseste nici de data aceasta. Textul ce descrie acomodarea suporterului polist in noul campionat al diviziei B il puteti citi aici.
HTML Online Editor Sample Cronica deplasarii - National Sebis-POLI Timisoara

Puteti gasi cronica aici.


HTML Online Editor Sample "Pastila" de luni

Incepand cu astazi, in fiecare zi de luni a saptamanii vom posta un text scurt, o "pastila", despre viata suporterului polist, cu bune si cu rele, asa cum e ea. Impresii, sentimente, lacrimi, fericire, toate in cateva sute de caractere ...

Primul text il puteti gasi aiciHorto Magico dupa meciul Poli - FC Olt (dialog peluza - jucatori)

Vom încerca să facem acelaşi lucru după fiecare victorie a Politehnicii.


"OOOOOO, Viola oooooo,

Noi pentru tine cântăm toţi

Şi dacă tu te vei lupta

De bucurie vom cânta

Şi dacă tu vei câştiga

De bucurie vom sări şi vom cânta

Suntem aici, vom fi mereu

Cu Timişoara şi la bine şi la greu!"